top of page

WRAP JE KEUKEN

Met het wrappen van je keuken bespaar je enorm veel geld en tijd ten opzichte van een renovatie of een nieuwe keuken. De keuken is namelijk binnen 1 tot 2 dagen klaar en brengt geen verbouwing en de daarmee gepaarde puinhoop met zich mee. Bijna alles is mogelijk!

Het wrappen van een keuken begint natuurlijk bij de frontjes. 

De frontjes zijn voorzien van A-merk interieurfolie die krasvast is en vuil afstotend. Dit materiaal is te verkrijgen in een groot scala aan kleuren en structuren.

Voordelen:

  • Relatief goedkoop

  • Korte termijn leverbaar

  • Minder snel beschadigd

  • Strakke afwerking

  • Veel kleuren en materiaal mogelijk

 

Foto1.jpg

WAT WRAPPEN WE PRECIES?

Er zijn meerdere mogelijkheden die we hieronder kort hebben opgesomd:

Standaard frontjes

We beplakken het vooraanzicht met de rand rondom, hierdoor krijgt uw keukenfront een volledige dekking voor het beste resultaat. De zijkanten en onderkant van uw keuken worden standaard meegenomen. Uw keuken wordt volledig voorzien van A-merk interieurfolie. Als uw plinten niet meer bij uw keuken passen dan kunt u die gratis laten beplakken.

 

Exclusieve frontjes

Zijn uw keukenfrontjes niet vlak, maar zit er een groef in of is deze van een ander materiaal dan MDF gemaakt, dan ontvangen we van u graag een foto met daarop duidelijk de details van het keukenfrontjes om u zo goed mogelijk te adviseren.

 

Beschadigde frontjes

Sommige keukens hebben frontjes die bestaan uit een basismateriaal en daarover zit een laminaat. Door veel gebruik kan dit laminaat loslaten. Ook dan bent u bij ons bij het juiste adres. Wij verwijderen het oude laminaat en behandelen het basismateriaal. Vervolgens beplakken we het renoveerde materiaal met interieurfolie en is uw keuken weer zo goed als nieuw.

 

Extra’s

Benieuwd naar alle extra mogelijkheden? U zou eventueel ook de binnenkant van uw keukenfrontje kunnen laten beplakken, maar ook uw aanrechtblad of kookeiland is geen probleem. Zelfs de greepjes kunnen we onder handen nemen als deze niet meer bij de nieuwe keuken passen.

Meubels

U bent ook bij het juiste adres als het gaat om andere meubels zoals kasten, tafels of stoelen. Wij beplakken deze meubels met dezelfde A-merk interieurfolie om u meubilair een frisse nieuwe uitstraling te geven.

Foto2.jpg

PLAKKEN OP LOCATIE

Omdat wij gevestigd zijn in Eindhoven geven wij de optie om in een straal van 30 kilometer uw keukenfrontjes op te halen en bij ons op het bedrijf te plakken. Zo heeft u geen last van ons als we de keuken renoveren. Heeft u liever dat we toch op locatie de plakklus uitvoeren is dit geen probleem, dit is volledig uw keuze!

 

Woont u buiten die 30 km en dan komen wij op locatie uw keuken wrappen, wij zorgen er altijd voor dat u zo min mogelijk last van ons heeft. Zodat u aangenaam in uw eigen huis bent.

Demonteren en monteren

Bent u handig en kunt u zelfs alle keukenfrontjes demonteren en monteren dan raden we dat zeer aan om te doen. Zo helpt u ons en kunnen wij direct beginnen met uw keuken te plakken. Kiest u ervoor om het door ons te laten demonteren en later weer te monteren dan hanteren wij daar een kleine prijs voor.

Foto3.jpg

Bel of whatsapp

bottom of page